Ahhoz, hogy a legteljesebb élményt tudjuk neked nyújtani weboldalunkon, kérlek fogadd el a cookie-k használatát!  Elfogadom
Termékek Menü

Terhesgondozási kiskönyvborító

Ár:
3.800 Ft
Elérhetőség: 14 NAPON BELÜL ELKÉSZÜL

 

Terhesgondozási kiskönyv borító textilbőrből

► minőségi textilbőr anyag
► vizes ruhával könnyen tisztítható
►méret: 14,5x20,5 cm-es könyvre

Az ESKA terhesgondozási kiskönyv borítói egyedi megrendelés alapján készülnek. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani az alapszínt, a mintát és mi elkészítjük neked a borítót.

Amennyiben oroszlános mintát választasz, a rendelés végén írd meg nekünk milyen színű legyen a sörénye és a feje. Ha ugyanabból a színből szeretnéd mindkettőt, úgy a legördülő menüből elég kiválasztanod a minta színét.

FONTOS! Ebben a típusú borítóban nincsenek belső zsebek! Amennyiben szeretnél a borítóra zsebeket, ITT adhatod le a rendelésedet.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: A borítók elkészítésének vállalt határideje - a rendelések magas számára való tekintettel - 14 nap. Ez annyit jelent, hogy a megrendelés leadásától számított 14. napig a termék elkészül. Ezt a határidőt a számlán is megtalálod). Amikor a csomagodat összeállítottuk, e-mailben értesítünk róla, hogy az szállításra vár. Függően a választott szállítási módtól a csomagod 2-4 napon belül megérkezik Hozzád. :)

Kapható választék:
Kinek:
Borító színe:
Minta:
Minta színe:
Menny.:db