Ahhoz, hogy a legteljesebb élményt tudjuk neked nyújtani weboldalunkon, kérlek fogadd el a cookie-k használatát!  Elfogadom
Termékek Menü

MAXI textilbőr neszesszer - EGYEDI RENDELÉS

Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: 14 NAPON BELÜL ELKÉSZÜL

MAXI méretű neszesszer a saját igényeidhez és stílusodhoz igazodva. 


► minőségi textilbőr anyag
► vizes ruhával könnyen tisztítható
► kb 30x25 cm

Mostantól az ESKA textilbőr neszesszerei is egyedi megrendelés alapján készülnek. Nem kell mást tenned, mint a legördülő menükből kiválasztani a számodra megfelelő variációkat és mi elkészítjük Neked a terméket.

Hogyan állítsd össze a neszesszered?

1. Kinek: Fiúnak vagy lánynak készül-e a neszesszer? (Ennek leginkább az állatos mintáknál van jelentősége.)

2. Típus: Álló vagy fekvő neszesszert szeretnél?

3. Alapszín: Milyen legyen a neszesszer alapszíne?

4. Minta: Milyen minta legyen rajta? 

5. Minta színe: Milyen legyen a minta színe? Amennyiben oroszlános mintát választasz ahol a sörényt és a fejet más-más színből szeretnéd, úgy a megrendelés végén írd meg nekünk a választott színeket. Amennyiben ugyanabból a színből kéred a fejet és a sörényt úgy elég a legördülő menüből a megfelelő színt kiválasztanod. 

6. Bélés: Milyen béléssel szeretnéd? Attól függően mire fogod használni választhatsz pamutvászon vagy vízhatlan PUL bélést. 

    FONTOS! A textilbőr neszesszer nem ajánlott a szennyezett pelenkák közvetlen tárolására. Erre a célra alkalmas PUL béléses mosható zsák hamarosan a webshopon!  

7. Cipzár: Milyen cipzárral szeretnéd fém vagy műanyag? 

Amennyiben oroszlános mintát választasz, a rendelés végén írd meg nekünk milyen színű legyen a sörénye és a feje. Ha ugyanabból a színből szeretnéd mindkettőt, úgy a legördülő menüből elég kiválasztanod a minta színét.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: Az egyedi rendelések elkészítésének vállalt határideje 14 nap. Ez annyit jelent, hogy a megrendelés leadásától számított 14. napig a termék elkészül. Ezt a határidőt a számlán is megtalálod). Amikor a csomagodat összeállítottuk, e-mailben értesítünk róla, hogy az szállításra vár. Függően a választott szállítási módtól a csomagod 2-4 napon belül megérkezik Hozzád. :)

Kapható választék:
Kinek:
Típus:
Alapszín:
Minta:
Minta színe:
Bélés:
Cipzár:
Menny.:db