Ahhoz, hogy a legteljesebb élményt tudjuk neked nyújtani weboldalunkon, kérlek fogadd el a cookie-k használatát!  Elfogadom
Termékek Menü

Egészségügyi kiskönyvborító mosható papírból

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: 14 NAPON BELÜL ELKÉSZÜL

 

Egyedi kiskönyv borító MOSHAÓ PAPÍRBÓL

► minőségi mosható papír anyag
► vizes ruhával könnyen tisztítható
► praktikus belső zsebek a TB kártyának és egyéb igazolványoknak

A mosható papír tartós, nem szakad és még környezetbarát is!

Az ESKA egészségügyi kiskönyv borítói egyedi megrendelés alapján készülnek. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani az alapszínt, a mintát, lemérni a kiskönyvet és mi elkészítjük neked a borítót.

Amennyiben oroszlános mintát választasz, a rendelés végén írd meg nekünk milyen színű legyen a sörénye és a feje. Ha ugyanabból a színből szeretnéd mindkettőt, úgy a legördülő menüből elég kiválasztanod a minta színét.

F O N T O S! A ESKA kiskönyvborító akkor szép, ha pontosan illeszkedik az egészségügyi kiskönyvre. Vásárlás előtt mérd meg a borítani kívánt kiskönyvet csukott állapotában ráhagyás nélkül. A legördülő menüben többféle méretből tudsz választani. Ha ezektől a méretektől eltérő a gyerkőc könyve, akkor az EGYÉB opciót válaszd és a pontos méreteket a rendelés végén a megjegyzés mezőbe írd be!

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ: A borítók elkészítésének vállalt határideje - a rendelések magas számára való tekintettel - 14 nap. Ez annyit jelent, hogy a megrendelés leadásától számított 14. napig a termék elkészül. Ezt a határidőt a számlán is megtalálod). Amikor a csomagodat összeállítottuk, e-mailben értesítünk róla, hogy az szállításra vár. Függően a választott szállítási módtól a csomagod 2-4 napon belül megérkezik Hozzád. :)

Kapható választék:
Méret:
Kinek:
Alap szín:
Minta:
Minta szín:
Menny.:db