Ahhoz, hogy a legteljesebb élményt tudjuk neked nyújtani weboldalunkon, kérlek fogadd el a cookie-k használatát!  Elfogadom
Termékek Menü

Egészségügyi kiskönyv borító – a könyved védelmében

18 év hosszú idő, – ennyi ideig kell megőrizni ugyanis épségben az egészségügyi kiskönyvet. Ilyen hosszú idő alatt elkerülhetetlen, hogy összegyűrődjön, elkoszolódjon, vagy elszakadjon. Táskába be, táskából ki, rácsöpög a víz, a szörp… - a gyenge karton pedig pillanatok alatt megadja magát. Ennél még a legóvatosabb szülő számára is tartósabb megoldás kell.

Kisgyerekes anyukaként én is éveken keresztül küszködtem azzal, hogy nem tudok eléggé óvatos lenni, ha a kiskönyvről van szó. Mivel csak bizonyos helyzetekben használjuk, hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla -- aztán jön a hideg zuhany, amikor újra előkerül!

Szerencsére egy anyuka megkeresett egy kérdéssel: tudnék-e számára borítót készíteni a kiskönyvre. Nem is akármilyet, olyat, amiben még a különböző kártyáknak is van hely. Hát persze, hogy azonnal elvállaltam! Így készült el az ESKA prototípusa a sérülékeny kiskönyvek védelmére, a többi pedig már történelem. Ha máris felcsigáztalak, nézd meg a részleteket ITT vagy olvass tovább! :)

Érezted már magad kellemetlenül az orvosnál, amikor előszedted a mappából a rongyosra gyűrődött egészségügyi kiskönyvet? Felhajlott sarok, elengedett fedőlap vagy már-már salátára emlékeztető papírok halmaza... Szinte csak az orvosnál szedi elő az ember, mégis úgy néz ki, mintha legalábbis ezzel frizbizett volna! És még két éves sincs a gyerek. Ismerős, igaz?

Az ESKA egészségügyi kiskönyv borítói minőségi textilbőrből készülnek, így sokáig vigyáznak a kiskönyvre.  A textilbőr vízálló, nedves ronggyal tisztítható, könnyen rendben tartható.

Előfordult már, hogy amikor hirtelen kellett volna, fogalmad sem volt, hol bujkálnak a gyerek fontos iratai, kártyái? Pedig meg mernél rá esküdni, hogy a múltkor még mind megvolt!

 

Az ESKA kiskönyv borítóban helyet kaptak a kártyák is. Külön rekesz van a TB kártyának, és van néhány zseb az egyéb (adó, szem.ig, stb.) iratoknak is. Ugye milyen egyszerű? Nem kell többet azon aggódni, hova tedd őket, itt, egy helyen biztosan mindig megtalálod.

Mivel a praktikum mellett az egyediségre is nagy hangsúlyt szeretnék fektetni, lehetőség van a saját ízlésed szerint összeállítani a borítót. Többféle színből és mintából választva kérheted, hogy pont olyan legyen, amilyet te szeretnél!

Rendeld meg most, és hamarosan küldjük neked a borítót!